Ontdek de kerstthema's bij Famiflora

Tags:

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je huis om te toveren tot een gezellige kerstwereld vol warmte en sfeer. Bij Famiflora ben je aan het juiste adres om de magie van kerst ten volle te ervaren. Met een uitgebreid assortiment aan kerstversiering en thema's die variëren van Santa's Post Office tot Nicola's Ski Lodge, vind je bij Famiflora alles wat je nodig hebt om jouw kerst onvergetelijk te maken. Ontdek de kerstthema's van 2023 en kom helemaal in de kerstsfeer!

Beleef kerst bij Famiflora

Kerstthema's voor elke stijl

Bij Famiflora is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een traditionele kerst met rode en groene accenten of juist gaat voor een meer moderne en strakke sfeer, Famiflora heeft het allemaal. Laat je inspireren door de prachtige kerstthema's. Met een ruime keuze aan kerstballen, kerstkransen en andere decoratie-items, creëer je moeiteloos de kerstsfeer die bij jou past.

1. Santa's Post Office

Santa's Post Office

Stap binnen in Santa's Post Office bij Famiflora en laat je meevoeren naar de magische wereld van de Noordpool. De kleuren rood, wit, groen en zilver brengen de traditionele kerstsfeer tot leven. Speelse elfenfiguurtjes en ondeugende kerstelfen zorgen voor een vrolijke ambiance. In dit betoverende decor vind je guirlandes, kerstballen en slingers die de ruimte vullen met feestelijke glitter en glamour. Een postbus en brievenbus nodigen je uit om je wensen rechtstreeks naar de kerstman te sturen. Vergeet niet om een muts en een paar gezellige kerstsokken te passen terwijl je geniet van de sfeer van het drukke postkantoor.

Santa's Post Office

2. Barry's Tree Farm

Barry's Tree Farm

De kleuren rood, wit, donkerblauw, zilver en parelmoer geven Barry's Tree Farm het gevoel van een winterwonderland. Geniet van de geur van dennenbomen en laat je betoveren door de glinsterende sneeuwvlokken die overal om je heen dwarrelen. Versieringen in de vorm van kerstornamenten, houten kerstbomen en glinsterende plaids zorgen voor een warme en knusse sfeer. Ontmoet hier de vrolijke kerstman en zijn gezelschap van gnooms en pinguïns. Barry's Tree Farm is tevens dé plek om jouw droomkerstboom te vinden. Dwaal door een prachtig opgezette kerstbomenmarkt en kies uit een breed assortiment aan bomen in verschillende soorten en maten. Of je nu gaat voor een traditionele groene boom of een moderne witte variant, bij Barry's Tree Farm vind je ze allemaal. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren over de juiste boom en kunnen deze desgewenst zelfs voor je inpakken. Breng de magie van een prachtige kerstboom in huis met Barry's Tree Farm.

Barry's Tree Farm

3. Anna's Bakery

Anna's Bakery

Laat je verleiden door de heerlijke geuren en smaken van Anna's Bakery. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan kerstlekkernijen, van traditionele kerststollen tot feestelijke taarten en koekjes in allerlei vormen en smaken. Knuffels in de vorm van gingerbreadmannetjes en grappige kersthangers sieren de ruimte, terwijl de verleidelijke aroma's van cupcakes en taaten je verleiden. Voel de warmte van de bakoven en laat je inspireren om zelf heerlijke lekkernijen te creëren.Ook voor bakliefhebbers biedt Anna's Bakery een ruim assortiment aan bakbenodigdheden en decoratie om zelf de lekkerste kerstcreaties te maken. Ontdek de heerlijke kerstsfeer bij Anna's Bakery.

Anna's Bakery

4. Nicola's Ski Lodge

Nicola's Ski Lodge

Betreed Nicola's Ski Lodge en dompel jezelf onder in een sfeervolle winterwereld. Hier vind je alles om jouw huis om te toveren tot een knusse en warme ski-lodge. Van sfeervolle winterse decoraties tot zachte dekens en kussens, bij Nicola's Ski Lodge vind je alles voor een gezellige winterse sfeer. Ook bieden wij een betoverend assortiment aan decoraties geïnspireerd op de sneeuw, ijsberen, rendieren en pinguïns. Aanbid kerstballen die glinsteren als ijskristallen en slingers die lijken op fonkelende sneeuwvlokken. Houten hangers en knuffels voegen een warme touch toe aan het koele winterse landschap. Creëer je eigen skipiste in huis en geniet van de gezelligheid van Nicola's Ski Lodge.Vergeet niet om onze collectie winterse verlichting te bekijken, waarmee je jouw huis een magische gloed geeft. Creëer je eigen winterse oase met Nicola's Ski Lodge.

Nicola's Ski Lodge

5. Sugar 'n Spice

Sugar 'n Spice

Bij Sugar 'n Spice duik je in een kleurrijke wereld van rood, wit, roze en pastelblauw. Hier staan zoetigheden centraal, zoals zuurstokken, ijsjes, donuts en snoepjes. Slingers en ornamenten brengen de vrolijke sfeer van een snoepwinkel tot leven. Een roze notenkraker bewaakt de heerlijke lekkernijen en vrolijke Disneyfiguren zorgen voor een speels element. Voel je als een kind in een snoepwinkel en geniet van de zoete lekkernijen die Sugar 'n Spice te bieden heeft. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan kerstlekkernijen, van prachtige chocoladecreaties tot feestelijke snoepjes en koekjes. Onze zoete experts staan klaar om jou te helpen bij het samenstellen van een heerlijk kerstassortiment. Ook voor de liefhebbers van bakken biedt Sugar 'n Spice een ruim assortiment aan bakbenodigdheden en decoratie. Creëer een zoete kerstsfeer met Sugar 'n Spice.

Sugar 'n Spice

6. Christmas Gallery

Christmas Gallery

In de Christmas Gallery dompel je jezelf onder in een traditionele kerstsfeer met de klassieke kleuren goud, groen, rood en wit. Hier ontmoet je kerstman, notenkraker, kerstelfen en carolsingers die je inspireren voor een feestelijke kerst. De decoraties in deze galerij zijn zorgvuldig gekozen om de charme van een traditioneel kerstfeest te weerspiegelen. Denk aan prachtig versierde strikjes, glinsterende belletjes en klassieke kerstkransen. Parelslingers voegen een vleugje elegantie toe aan de ruimte en brengen een subtiele glans die de feestvreugde accentueert. De Christmas Gallery is dé plek om inspiratie op te doen voor een tijdloze en betoverende kerstviering.

Christmas Gallery

7. Rudolph's B&B

Rudolph's B&B

Rudolph's B&B verwelkomt je in een natuurlijk boschalet met kleuren als zwart, olijfgroen, wit, koper en oudroze. Hier draait alles om de sfeer van een knus chalet in het hart van het bos. Rendieren, uilen, vossen en andere bosdieren sieren de ruimte en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Deze dieren brengen de rustieke charme van het bos tot leven en geven een gevoel van gezelligheid en geborgenheid. Sneeuwblokken, houten hangers en glitterblaadjes voegen een vleugje winterse magie toe aan de ruimte, waardoor je jezelf in een betoverend boslandschap waant. De knetterende openhaard in Rudolph's B&B zorgt voor een extra warme en huiselijke sfeer. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de gezelligheid van een winters chalet.

Rudolph's B&B

Een zalige kerst begint bij Famiflora

Dit jaar hoef je niet ver te zoeken naar de perfecte kerstversiering. Kom naar Famiflora en laat je inspireren door onze prachtige collectie. Of je nu op zoek bent naar kerstballen, kerstkransen, notenkrakers of andere kerstdecoratie, bij Famiflora vind je het allemaal. Maak van deze kerst een onvergetelijke periode en beleef de magie van kerst bij Famiflora. Wij heten je van harte welkom in onze winkel en wensen jou en je dierbaren een zalige kerst toe!

Bekijk openingstijden

Famiflora Moeskroen Famiflora De Panne

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

kamerplanten
5 opfristips voor je kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
tuinplanten
Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
tomaten
De rijke variëteit van tomaten

Tomaten, deze sappige vruchten zijn er in verschillende vormen, maten en smaken, waardoor ze een rijke verscheidenheid aan mogelijkheden bieden in de keuken. We nemen je mee op een smaakvolle reis door ons uitgebreide assortiment tomatensoorten.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...