Tuinmeubelen bij Famiflora

Tuinmeubelen bij Famiflora

Woont u in de omgeving van Moeskroen, Kortrijk of Tourcoring? Dan kunt u voor uw nieuwe tuinmeubelen terecht bij Famiflora. Een bezoek aan het tuincenter staat gegarandeerd voor een dag vol plezier en inspiratie opdoen. De uitgebreide afdeling tuinmeubels is een droom voor ieder die op zoek is naar een nieuwe tuinset. Kijk uw ogen uit en bezoek ons tuincenter in Moeskroen!

Tuinmeubelen kopen Henegouwen

Een tuincentrum met een afdeling tuinmeubelen wat zo groot is dat u vast en zeker een nieuwe tuinstoel of ander tuinmeubel vindt. Bij Famiflora vindt u niet alleen een ruim assortiment tuinmeubelen, ook zijn deze goed geprijsd. Tuinmeubelen kopen in West Vlaanderen doet u dan natuurlijk ook bij Famiflora. Ook als u niet in West Vlaanderen woont is een bezoek aan dit tuincentrum de moeite waard. Kom langs en bekijk de verschillende soorten tuinmeubelen in ons assortiment:

  • Tuinstoelen
  • Tuintafels
  • Tuinsets
  • Loungebanken
  • En nog veel meer…

Tuinmeubelen loungeset: gewild en te koop bij Famiflora

Bijna iedere tuin- of balkonbezitter droomt van een heerlijke loungeset. Een loungeset is niet alleen heerlijk om in te ontspannen en te genieten van de tuin, ook kunt u met een loungeset op een ontspannen manier buiten eten. Een loungeset is gewild en zo in veel verschillende soorten en maten te koop. Zo verkoopt Famiflora onder andere outdoor loungesets voor een balkon, maar ook loungeset hoekbanken die geschikt zijn voor de grotere tuinen.

Hoe maak ik mijn tuinmeubel schoon?

Bent u de trotste eigenaar van een nieuwe set tuinmeubelen? Dan kunt u hier met de juiste schoonmaak tips ontzettend lang van genieten. Maakt u zich geen zorgen, de meeste materialen hebben niet veel schoonmaakbeurten nodig per jaar. Teakhout tuinmeubels maakt u eens per jaar schoon met een natte doek met groene zeep, terwijl kunststof tuinmeubelen schoon gemaakt kunnen worden met allesreiniger. De meeste houten tuinmeubelen zullen ook behandeld moeten worden met speciale lak. Voor meer verzorgingstips over uw tuinmeubelen komt u naar het tuincenter in West Vlaanderen waar u terecht kunt voor allerlei informatie over uw nieuwe tuinmeubelen!

Optimaal genieten met accessoires voor uw tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn een must voor iedere tuin of balkon, maar heeft u ook al eens gekeken bij het assortiment tuinmeubelaccessoires? Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor heaters die ervoor zorgen dat u ook op de iets koudere dagen in de tuin terecht kunt. Naast heaters vindt u bij ons een ruim assortiment aan zonwering inclusief parasols. Kom langs bij Famiflora en bekijk het ruime assortiment aan accessoires voor tuinmeubelen! Ook vallen hieronder natuurlijk kussens voor de tuinmeubelen en opbergboxen voor deze kussens!

Famiflora: hét tuincenter met tuinmeubelen voor iedereen

Voor het kopen van nieuwe tuinmeubelen kunt u terecht bij Famiflora. Ons tuincentrum is groot en heeft een ruime tuinmeubel afdeling met tuinmeubels in verschillende stijlen. Bent u op zoek naar moderne tuinmeubelen? Of juist naar klassieke tuinmeubelen? Bij Tuincenter Famiflora kunt u altijd terecht. Onze medewerkers op deze afdeling helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte tuinset en voorzien u graag van meer informatie over de verzorging hiervan. Hopelijk zien wij u snel terug bij ons in het tuincentrum!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

vanda
Betoverende vormen en kleuren van de hangende orchidee

Orchideeën ophangen is een fantastische manier om de planten met hun zwevende luchtwortels en schitterende bloemen in al hun pracht te tonen. Lees er hier meer over

Lees meer...
moederdag
Moois voor Moederdag: 3 tips!

Moederdag nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om die speciale vrouw in ons leven eens goed in de bloemetjes te zetten! Bij Famiflora, dé plek waar groen en geluk samenkomen, hebben we een schat aan prachtige cadeau-ideeën.

Lees meer...
tuintips
Tuinmaand mei: 15 tips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
kamerplanten
5 opfristips voor je kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...