De kerstperiode komt eraan, de mooiste tijd van het jaar! En is er een betere manier om het gezellige feestgevoel te uiten met honderden fonkelende kerstlichtjes?
Of je nu een paar smaakvolle lampjes in de woonkamer wilt ophangen of een extravagante Las Vegas-achtige setting wilt maken die de hele buurt verlicht, creatief omgaan met kerstverlichting is de perfecte manier om de feestdagen te beginnen.

Het mooiste van alles is dat een mooie kerstverlichting niet veel invloed heeft op uw elektriciteitsrekening en dat kan tellen met de huidige hoge energieprijzen.

Wat kost nu al die feestvreugde en wat kan je doen om jouw energiekosten tijdens de feestdagen laag te houden?

30 dagen 8 uur per dag de kerstboom verlichten kost minder dan €1

Een timer voorkomt onnodig energieverbruik

Tijdschakelaars helpen om uw meterkosten te beperken, want jouw feestverlichting kan bijvoorbeeld automatisch worden uitgeschakeld in de vroege ochtend, wanneer er niemand is om ze te zien, behalve de vrolijke dikke man die op uw dak landt...

Waarom staat het energielabel G op de verpakking van mijn kerstverlichting?

Het energielabel wordt toegekend op basis van de verhouding lichtopbrengst en energieverbruik. Kerstverlichting is een sfeerverlichting en geeft minder licht. Daardoor wordt het label G toegekend.

grijs

Bij Famiflora vind je alle soorten led kerstverlichting in alle kleuren en afmetingen.
Onze medewerkers in Moeskroen en De Panne helpen je graag bij het kiezen van de beste feestverlichting.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

vanda
Betoverende vormen en kleuren van de hangende orchidee

Orchideeën ophangen is een fantastische manier om de planten met hun zwevende luchtwortels en schitterende bloemen in al hun pracht te tonen. Lees er hier meer over

Lees meer...
moederdag
Moois voor Moederdag: 3 tips!

Moederdag nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om die speciale vrouw in ons leven eens goed in de bloemetjes te zetten! Bij Famiflora, dé plek waar groen en geluk samenkomen, hebben we een schat aan prachtige cadeau-ideeën.

Lees meer...
tuintips
Tuinmaand mei: 15 tips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
kamerplanten
5 opfristips voor je kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...